MAG galerija. Online galerija originalnih modernih apstraktnih slika po povoljnim cijenama.

Otvorili smo galeriju iz želje da svima bez obzira na imovinsko stanje omogućimo kupnju originalnih autorskih radova renomiranih umjetnika po najpovoljnijim cijenama.
Cijene slika kreću se uglavnom od 100-500 kuna. Pitate se kako su i zašto slike tako povoljne? Jednostavno. Nemamo nerealne cijene slika i ne plaćamo skupe galerijske prostore.
Online prodaja omogućava dostupnost do svakog kupca u Hrvatskoj i zemljama Europske unije te je cijena stoga prihvatljiva svima. Tisuće zadovoljnih kupaca uredili su svoje stanove, kuće, urede i apartmane slikama iz naše ponude te mogu posvjedočiti o našoj kvaliteti. Pregledajte našu trenutnu ponudu i odaberite nešto za sebe. Jamčimo Vam da ćete biti zadovoljni.

MAG galerija, obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti, Pula, vl. Goran Lebinac

Prodajemo samo unikatne originalne slike Hrvatskih autora

Internet je prepun raznih web shopova koje po akcijskim cijenama nude tzv. vrhunske originalne slike slikane rukom. Savjetujemo Vam oprez prilikom kupovine takvih slika kako nebi nasjeli na prijevaru.
Najčešće se ne radi o originalnim slikama već jeftinim industrijskim kopijama - slikama koje su proizvedene u tisućama primjeraka. Takve slike nemaju nikakvu umjetničku vrijednost niti su originali kako navode ti portali.
Nekoliko je ključnih detalja koji daju naznačiti da se radi o prijevari - Autor slike nije naveden, nema certifikata autentičnosti, slika se nudi u više istih primjeraka (što je kod originalnog rada nemoguće). Uz to treba provjeriti odakle se slika dostavlja - najčešće je to Kina i sl. zemlje, a u tom slučaju platit ćete i skupu carinu i druge špedicijske troškove.

Ako želite izbjeći neugodnosti i kupiti zaista originalne radove renomiranih umjetnika kupujte kod provjerenih galerija poput galerije MAG koja je legalni registrirani obrt u RH. Kod nas ćete moći kupiti isključivo originalnu sliku kakvu nema nitko drugi na svijetu, uz koju ćete dobiti certifikat autentičnosti s potpisom autora te račun za kupljenu sliku.

Zašto prodajemo slike na nenapetim platnima i bez okvira?

MAG galerija svoje slike na platnu uglavnom dostavlja u roli, te je potrebno sliku naknadno napeti na letvice i po želji uokviriti.Zbilja, zašto to ne radimo?
Više je razloga zašto mi ne vršimo uslugu uokviravanja i montaže slika na letvice :

  • Na tržištu je mnoštvo vrsta okvira i načina uokviravanja, te je te okvire gotovo nemoguće kvalitetno prezentirati putem interneta, i samim tim postoj šansa da kupac na kraju ne bude zadovoljan okvirom i načinom uokviravanja.
  • Često kupci žele različite debljine letvica za blind rame te o tomu ovisi hoće li slika biti bez okvira (tzv. galerijski stil) ili će se dodatno uokviriti. Najčešći način uokviravanja modernih slika je na debele letvice odnosno blind ramu , gdje slika prekrije stranice letvica i samim time dodatno uokviravanje nije potrebno. To je ujedno i cijenom najpovoljniji način montiranja i prezentacije slika.
  • Transport slika koje su uokvirene ili napete na letvice nije siguran, bar ne u našoj zemlji. Unatoč kvalitetnom pakiranju te svim mogućim oznakama lomljivo itd. zna se dogoditi da slika na odredište dođe uništena ili oštećena.
  • Skupi transport – slike koje su na letvicama i sa okvirom znatno su teže te je dodatna zaštitna ambalaža glomazna i teška. Transport takvih pogotovo većih slika koštao bi u nekim slučajevima i više stotina kuna, što bi ponekad premašilo i cijenu same slike a to zaista nema smisla.

Iz svih tih razloga naša preporuka je da slike uokvirite u lokalnoj radnji za uokviravanje slika – sve radnje za uokviravanje će to učiniti bez problema jer je to jednostavan proces. Ako ne znate gdje bi to u Vašem gradu napravili mi ćemo Vam dati preporuke gdje to učiniti.

Kako naše slike na platnu montirati na letvice i uokviriti

Vjerojatno ste već primjetili da većina slika koje prodajemo nije na letvicama, dakle platno dolazi u roli. Razloge za takav način isporuke objasnili smo u prethodnom postu.Ovdje ćemo Vam u video primjeru objasniti kako slike lako i jednostavno montirati na letvice. Tako napeta platna možete objesiti na zid i bez okvira što je znatna ušteda!
Ovaj postupak možete pokušati sami no svakako preporučamo da u nekoj lokalnoj radnji za uokviravanje slika zatražite da Vam sliku napnu na letvice postupkom koji je prikazan u dolje navedenim video radovima. Bitno je samo definirati debljinu letvica – deblje letvice 3-4 cm uglavnom su najčešće i izgledaju odlično i bez okvira. Ukoliko ste pak sliku odlučili uokviriti tada će Vam biti dovoljna i tanja letvica.